18 Kasım 2020 Çarşamba     269

CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYİP ERDOĞAN’IN KATILIMLARI İLE TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI GERÇEKLEŞTİ 18.11.2020 tarihinde Türkiye Odalar Borsalar Birliğinin her yıl Birlik Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu önderliğinde organize edilen “Türkiye Ekonomi Şurası” na Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan, Bakanlar heyeti ile birlikte katılım sağladı. TOBB binasında yapılan toplantıda Oda /Borsa Başkanlarına telekonferans yöntemi ile bir araya geldi. Borsamızı temsilen Meclis Başkanımız Ali Özdericioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanımız Nejat Sağel programa katıldı. Düzenlenen toplantıda Cumhurbaşkanımız ve Birlik Başkanımız Türkiye Ekonomisi konusu ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler. Bölgesel olarak seçilen konuşmacıların ekonomik anlamda yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımıza iletmeleri ile toplantı devam etti.