13 Ekim 2020 Salı     216

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANINI ZİYARET ETTİK

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANINI ZİYARET ETTİK Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn.Mustafa Varank’ın makamına ziyaret gerçekleştirerek Sökemizin projeleri ve borsamızın Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi hakkında bilgilendirmelerde bulunarak lisanslı depomuzun kurulumunda destekleri talep edildi. Ardından MKYK Üyesi Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz istiraki ile Borsamız Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu Borsamız Yönetim Kurulu Başkani Nejat Sağel, Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, Söke Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çıtak, Doğanbey Tuzburgazı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Recai Tuncay ve Ulusal Pamuk konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Fuat Tanman ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Sn. Mehmet Ali Kahraman ziyaret edildi.