15 Haziran 2022 Çarşamba     238

Yönetim kurulu başkanımız Nejat Sağel,Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ile birlikte 15 Haziran 2022'de Ankara'da Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'i makamında ziyaret ederek ilçemize de kazandirilmasi planlanan okul hakkında görüşme gerçekleştirdi. Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB işbirliğinde "Ulusal Eğitime Katkı Protokolü" Milli Eğitim Bakani Sayin Mahmut Özer ve TOBB başkanı sayin Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından imzalanmıştı. Protokol sayesinde 154 ilçeye 154 yeni okul kazandırılacağı açıklanmıştı. Başkanimiz Sağel, Sayin Bakanimiz Özerin " Bakanlık dönemindeki attığım şu ana kadar en güzel imza." değerlendirmesini yaptigi, Hisarcıklıoğlu ile oda-borsa başkanlarına şükranlarını sunduğu ve son 20-25 yılın en büyük eğitim yatırım anlaşması olarak ifade ettigi bu projede ilçemize de yapılacak olan okul için çalışmalarda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek ilçemizi şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diledi.