27 Mart 2023 Pazartesi     128

BAŞKENT TEMASLARIMIZDAN VERİMLİ GÖRÜŞMELER İLE DÖNDÜK

BAŞKENT TEMASLARIMIZDAN VERİMLİ GÖRÜŞMELER İLE DÖNDÜK 27.03.2023 tarihinde Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş ve Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel ve Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar Aydın Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Metin Yavuz’un makamında ağırlamasının ardından kendisi ile birlikte Ankara’da Bakanlıkları ziyaret etti. İlk olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ile görüşme sağlayan Başkanımız lisanslı depomuzun desteği için kendilerine teşekkürlerini ileterek kendilerine desteklerinin artarak devam etmesi temennilerini iletti. Ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nihat Pakdil'i ziyaret ederek tarımsal ekonomideki güncel gelişmeler hakkında istişarelerde bulundu. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Lisanslı Depoculuk Daire Başkanı Bahar Emre ile Söke Ticaret Borsası Laboratuvar ve Depoculuk A.Ş’nin mevzuattaki işleyişi ve laboratuvarımıza lisans alımı hakkında görüşme gerçekleştirdi. Ticaret Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Hakkı Karabörklü ile Ürün Güvenliği ve Denetim Genel Müdürlüğünden alınmış olan HVI 1000 model yüksek kapasiteli pamuk analiz cihazlarımızın borsamıza vermiş olduğu katkılar ile ilgili görüşen Başkanımız Başkent temaslarından verimli görüşmeler ile döndü.