30 Ekim 2023 Pazartesi     142

BAŞKANIMIZIN TAŞKENT ZİYARETİ ÇERÇEVESİNDE TÜRKİYE-ÖZBEKİSTAN İLİŞKİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ 30.10.2023 tarihinde Özbekistan Cumhuriyeti’ nde gerçekleşen Ankara Büyükelçiliği Türkiye Cumhuriyeti Gıda, Tarım ve Hayvancılık Üreticileri Derneği tarafından düzenlenen Özbekistan Cumhuriyeti Ziyareti programına Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Nejat SAĞEL katılım sağladı. Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası Birinci Başkan Yardımcısı Jasimov Islom Kazimovich başkanlığında Türk ve Özbek yetkililerinden oluşan temsilciler ile birlikte görüşülerek İki Ülke arasındaki Ticari ilişkilerin güçlendirilmesiyle ilgili geliştirilebilecek stratejiler değerlendirildi. Ardıdan Taşkent Türk Büyük Elçisi Olgan Bekar’ın daveti ile Başkanımız Nejat Sağel, Özbekistan Başbakanı Abdulla Aripov’in iştirak ettiği Cumhuriyetimizin 100.Yılı resepsiyonuna katılım sağladı.