2 Kasım 2023 Perşembe     138

ANTALYA 12.YÖREX FUARINA KATILDIK

ANTALYA 12.YÖREX FUARINA KATILDIK 02-05 Kasım 2023 tarihlerinde, ANFAŞ-Antalya Fuar ve Kongre Merkezi'nde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun iştirak ettiği 12.YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı’na Meclis Başkanımız Ali Özdericioğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız Nejat Sağel ve Meclis Üyemiz Mustafa Toyran katıldı. Antalya 12.Yörex Fuarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğinde ve Antalya Ticaret Borsası organizasyonunda "Sizin Oraların Nesi Meşhur?" sloganıyla, coğrafi işaretli ürünleri sektörün ileri gelenlerini buluşturmak, bu ürünlerini kendi çalışma alanlarında da yer almasını sağlayabilmek ve en önemlisi bu kültürleri tanıtabilmek amacıyla düzelendi. YÖREX’i, yöresel ürünlerin ve coğrafi işaretlerin markalaşması ve ticari değer kazanması yolunda önemli bir buluşma noktası haline getirdiklerini söyleyen Hisarcıklıoğlu, YÖREX’te her yıl coğrafi işaret üreticileri ile ulusal perakendecileri ve e-ticaret port allarının bir araya geldiğini bildirdi.